Известие

Collapse
No announcement yet.

Digital Clean Flow-има ли смисъл и как действа?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Digital Clean Flow-има ли смисъл и как действа?

Имам го въпросното усройство,благодарение на колега който ми го подари след като при него не върши работа(156 2.0).....та въпроса ми е,как действа...четох разни неща,поразбрах некои неща,но не в подробности....ще съм благодарен за малко осветление,благодаря....
    http://www.speedup.it/index.php/it/t...Debimetro.html
    156 2.4 JTD SW 140 подивели бизона -ex.
    147 1.9 JTDM 150 дивИ прАсци -ex.
    159 2.4 JTDM SW Qtronic 200 говеда

Първоначално публикувано от undy Покажи съобщение
    Имам го въпросното усройство,благодарение на колега който ми го подари след като при него не върши работа(156 2.0).....та въпроса ми е,как действа...четох разни неща,поразбрах некои неща,но не в подробности....ще съм благодарен за малко осветление,благодаря....
    http://www.speedup.it/index.php/it/t...Debimetro.html
    Защо не му върши работа на колегата ти, пише, че е за дизел и бензин...

Comment

Ми не вървяла колата...даже вчера го слага един колега със 156 1.8 и същата работа..даже по-зле...все едно и е много въздуха....та си се чудя,дали не е само за дизел....но преди да пробвам,искам да знам за какво става дума.....за това и пуснах темата.....

Comment

Първоначално публикувано от undy Покажи съобщение
        Ми не вървяла колата...даже вчера го слага един колега със 156 1.8 и същата работа..даже по-зле...все едно и е много въздуха....та си се чудя,дали не е само за дизел....но преди да пробвам,искам да знам за какво става дума.....за това и пуснах темата.....

Пише, че увеличава мощността и оптимизира работата на дебитомера чрез цифров метод и нам кво си...ама щом на две коли не действа, според мен това е "пунта мара" някаква....

Comment

По презумция тоя тип устройство няма как да влияе пложително на колата. За мен това е просто един боклук сглобен с части за 30ст. Освен да качи разхода и да убие вървежа във високите няма как да направи други.
          0888 232 484 - Бобо Extreme Service
          sigpic
          Alfa 145 QV Turbo VS Alfa GTV 3.2 24V 04'
          Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super

Comment

Първоначално публикувано от Bobo Покажи съобщение
            По презумция тоя тип устройство няма как да влияе пложително на колата. За мен това е просто един боклук сглобен с части за 30ст. Освен да качи разхода и да убие вървежа във високите няма как да направи други.
            Е това е. Тия нещица идеята им е да "лъжат" и "симулират" разни работи и така да накарат компютъра да пуска (примерно) повече нафта... Странното е, че това като го гледам от линка ти струва почти колкото един качествен ремап, поне в БеГе...

Comment

Първоначално публикувано от Bobo Покажи съобщение
              ...благодаря..

Първоначално публикувано от badmadafaka Покажи съобщение
              Е това е. Тия нещица идеята им е да "лъжат" и "симулират" разни работи и така да накарат компютъра да пуска (примерно) повече нафта... Странното е, че това като го гледам от линка ти струва почти колкото един качествен ремап, поне в БеГе...
              аз няма да го купувам...и не ме интересува колко струва...просто питам за какво иде реч...

Comment

Working...
              X